Je Loog Tegen Mij Alsof Ik Een Kind Was

Britney Spears heeft de rechter woensdag verzocht een einde te maken aan het curatorschap van haar vader, waardoor ze al dertien jaar niets mag beslissen over haar eigen leven. In een uitgebreid betoog vertelde Spears de verstrekkende gevolgen die het curatorschap op haar leven heeft. Het was de eerste keer dat de zangeres zelf het woord nam in de rechtszaal. "Ik wil verandering. Ik wil verandering die mij vooruit helpt en ik verdien dat. Het is mijn wens en mijn droom dat dit allemaal tot een einde komt", aldus de 39-jarige zangeres tijdens haar betoog via een online verbinding. "Ik wil gewoon mijn leven terug. Het duurt nu al dertien jaar en het is genoeg geweest. " Spears zegt dat ze eerder dit jaar loog op sociale media toen ze zei dat het goed met haar ging. "Dat was een leugen. Ik ben niet blij. Ik kan niet slapen. Ik ben depressief en huil elke dag. " Jamie Spears heeft al sinds 2008 zeggenschap over het leven van zijn dochter sinds ze met psychische klachten werd opgenomen in een kliniek.

Britney Spears vraagt rechter om einde aan curatorschap van vader | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Je loog tegen mij alsof ik een kind was it born

  • Je loog tegen mij alsof ik een kind was w
  • Je loog tegen mij alsof ik een kind was it meaning
  • Je loog tegen mij alsof ik een kind was it 1
  • Je loog tegen mij alsof ik een kind was it crossword
  • Auto ventilator 24v aansluiting | Autoventilators.eu
  • Je loog tegen mij alsof ik een kind was it film
  • Noord oost zuid west nederland

Je loog tegen mij alsof ik een kind was w

De kans dat de rechter het verzoek van de zangeres inwilligt is klein. Het gebeurt zelden dat mensen die onder curatele staan in Californië daar weer van afkomen. Halverwege de zitting werd de liveverbinding voor het publiek afgesloten en was de audio niet langer te horen voor de buitenwereld. De rechtbank zou dit hebben gedaan nadat er mogelijk opnames werden gemaakt en de uitspraken live op Twitter werden gedeeld. Op opnames van Spears' getuigenis is te horen dat ze al langer haar verhaal wil doen voor het publiek en blij is dat iedereen haar verhaal nu kan horen. Vanwege het coronavirus sprak Britney Spears de rechter toe via een online verbinding. Vanwege het coronavirus sprak Britney Spears de rechter toe via een online verbinding.

Je loog tegen mij alsof ik een kind was w hotelu

Haar advocaat – aangeduid door de rechtbank – zou haar gezegd hebben dat ze het publiek niet mag laten weten wat ze met haar deden. Ze wil voortaan zelf een raadsheer kunnen kiezen. "Ik heb het recht om mijn stem te gebruiken", aldus de zangeres. "Ze zijn er goed in geslaagd om mijn leven uit te buiten. Dus vind ik dat het een open zitting moet zijn en dat zij moeten luisteren naar wat ik te zeggen heb. " Ik heb een anticonceptiespiraaltje, maar mag dit niet laten verwijderen omdat ze niet willen dat ik nog kinderen krijg Britney Spears "De laatste keer dat ik met je sprak, deed dat me voelen alsof ik dood was, alsof ik er niet toe deed", zei ze aan de rechter. "Alsof je dacht dat ik loog. Ik lieg niet. Ik wil dat je de diepte en ernst begrijpt. Ik verdien verandering. " "Ik wil gewoon mijn leven terug. Het is dertien jaar geleden en het is genoeg. Het slaat allemaal nergens op. Ik ben er klaar mee", aldus Spears. "Hij genoot van controle over me" Spears vertelde via telefoonverbinding dat ze een verzoekschrift wil indienen om de bewindvoering te beëindigen zonder de voorwaarde van een gezondheidsevaluatie.

Je loog tegen mij alsof ik een kind was it movie

"Het is een sterk medicijn. Je kan geestelijk gestoord raken als je het langer dan vijf maanden neemt. Ik voelde me dronken, ik kon niet eens een gesprek hebben met mijn vader of moeder over wat dan ook. Ze hadden me bij zes verschillende verplegers. " Ik geloof echt dat dit curatorschap misbruik is Britney Spears "Ik ben bang van mensen. Ik vertrouw mensen niet door wat ik meegemaakt heb. " Spears bekritiseerde hoe haar familie omging met de bewindvoering en reageerde op haar bezorgdheden over haar zorg. "Mijn familie heeft verdomd niets gedaan. Gelijk wat ik moest doen, mijn vader was degene die het allemaal goedkeurde. Mijn hele familie deed niets. " Tijdens de aangrijpende getuigenis vertelde Spears dat alle beweringen dat ze aan dementie lijdt, niet kloppen en dat ze de afgelopen acht jaar medicatie heeft gekregen. Ze zou gedwongen worden om therapie te volgen op een plaats waar ze lastiggevallen wordt door paparazzi en wil thuis behandeld kunnen worden. "Ik verdien privacy. " "De mensen die mij dit hebben aangedaan, zouden hier niet mee weg mogen komen", aldus de zangeres, die aankondigde haar familie te willen aanklagen.

je loog tegen mij alsof ik een kind was it 1

Volgens haar advocaat zou er nog geen officieel verzoek geweest zijn om dat te doen. © REUTERS "Ik verdien het om een leven te hebben", zei Britney Spears. "Ik heb gelogen en de wereld verteld dat ik gelukkig en oké ben. Als ik dat vaak genoeg zei, zou ik misschien gelukkig worden. Maar ik ben in shock, ik ben getraumatiseerd. Ik ben niet gelukkig. Ik ben zo boos dat het gek is. Zo boos dat ik niet kan slapen. Ik ben depressief en huil elke dag. " "Het is mijn wens en droom dat dit allemaal stopt", aldus Spears die zich "een slaaf" van haar vader voelt en de vergelijking maakte met mensen- en sekshandel. Volgens Spears hield haar vader van de controle die hij over haar had en om haar pijn te doen. Ze zou eens een uur lang aan de telefoon gehuild hebben en hij hield ervan, genoot ervan om controle te hebben over iemand zo machtig als zij. Gedwongen tournee De zangeres zou gedwongen zijn om in 2018 op tournee te gaan en in Las Vegas op te treden. Nadat ze aankondigde een pauze te willen nemen, moest ze lithium nemen tegen haar wil, aldus Spears.

je loog tegen mij alsof ik een kind was it known
  1. Van asten doomen architecten bna van
  2. Mijn justis vog vogpersoon inloggendigid htm
  3. Waar werden paarden vroeger voor gebruikt al
  4. The voice of holland 2010 deelnemers
  5. Met de caravan door europa press
van-haarlem-naar-bloemendaal-aan-zee