E Bike Huren Op Terschelling – Fietsen Reserveren | Jonker Sport Terschelling

10% korting bij online reservering! (met uitzondering van Oerol) Gratis bagagevervoer Bekijk voorwaarden Onze verhuurtoppers Aanbieding! Elektrische fiets Vanaf € 13, 50 bij online reservering Reserveer Damesfiets met 7 versnellingen Vanaf € 6, 30 bij online reservering Herenfiets met 7 versnellingen Kindertandem Actueel Nieuw! De Terschelling Fietsbel! In de kleuren van de Terschellinger vlag en de vuurtoren. Te koop bij Tijs Knop voor €12. 95. Een beetje Terschelling… Lees meer Bekijk complete overzicht © Tijs Knop 2021 - Disclaimer - Colofon - Sitemap

E bike huren op terschelling je

Gratis bagagevervoer Reserveer uw fiets en wij brengen u bagage gratis van de boot naar uw accommodatie U kunt dit aangeven bij de reservering. Lees meer Verkoop & reparatie U kunt bij ons ook terecht om een huurfiets te kopen, zowel electrische als MB's of gewone fietsen. Tevens repareren wij ook uw eigen fiets. FIETSEN HUREN TIJDENS CORONA Vanaf 10 februari kunt u gereserveerde fietsen buiten bij onze filiaal afhalen en evt. uw bagage laten vervoeren. Hoe gaat dit in z'n werk? U reserveert & betaalt de fietsen online via onze website. Vergeet niet de juiste boottijd/afhaaltijd te vermelden. Wij zetten de fietsen buiten voor u klaar met de bon onder de snelbinders en naamlabel aan het stuur. Bagagevervoer voor de terugreis dient u uiterlijk één dag voor vertrek aan te melden via Whatsapp (06-11015687). Op de dag van vertrek kunt u de fietsen voor 17:00 uur buiten bij ons filiaal neerzetten. Indien u borg heeft betaald, dan wordt dit naar u teruggestort. Wij willen groepsvorming voorkomen, dus kies voor een rustig tijdstip en vermijd drukte.

E bike huren op terschelling met

e bike huren op terschelling met

E bike huren op terschelling ny

  • E bike huren op terschelling video
  • Testen van BMW Piëzo Benzine Injectoren - tcautotechniek.nl
  • E bike huren op terschelling en
  • Open huizen route bergen op zoom
  • E bike huren op terschelling youtube
  • Holtkamp croquet waar te koop plexiglas
  • Wat zijn de effecten van alcohol op korte termijn die
  • Kelder in de tuin maken al
  • Openingstijden De Oude Tijd Servies - Donderen - 9497 TC - Adres - Telefoon

E-bike Huren Terschelling - Huur een elektrische fiets bij De Groot Fietsen Terschelling.

Dus, heb jij zin om het eiland te ontdekken op de fiets, dan zijn er genoeg mogelijkheden om een fiets te huren. Ter voorbereiding hebben we alvast de mooiste natuurgebieden op een rij gezet waar je ook op pad kunt met de fiets. Door verder te gaan op onze site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies Cookieverklaring

E bike huren op terschelling 2

e bike huren op terschelling en

Met de bus word je zo voor de deur bij deze rijwielverhuur afgezet en staan daar de fietsen al voor je klaar. Er is een ruime keus uit allerlei fietsen en Tom Terpstra biedt ook de optie de fietsen vast op jullie vakantieadres neer te zetten. Dan staan ze klaar wanneer je aankomt. Kortom, wil je een fiets huren op Terschelling dan zijn er genoeg mogelijkheden! Adres: Dorpsstraat 56, Terschelling Telefoonnummer: 0562-448608 Fietsen die je hier kunt huren: volwassen fietsen, kinderfietsen en bakfietsen. Cor Bakker Terschelling Bij Cor Bakker in Hoorn kun je niet alleen terecht voor de huur van fietsen, er is ook een breed assortiment aan tuingereedschap (zowel in de verkoop als in de verhuur). Denk aan grasmaaiers, heggenscharen, hogedrukreinigers en zelfs een trekker kun je er huren. Daarnaast kun je hier een hydraulische partytent huren: een stormvaste tent met vaste vloer. Adres: Dorpsstraat 16, Terschelling Telefoonnummer: 0562 448743 Fietsen die je hier kunt huren: elektrische fietsen, volwassen fietsen, mountainbikes, tandems, kinderfietsen en bakfietsen.

Tegen betaling kun je de fietsen laten afleveren op het door jou gewenste adres. Adres: Molenweg 88, Terschelling Telefoonnummer: 0562 448 083 Fietsen die je hier kunt huren: volwassen fietsen, kinderfietsen en fietstassen. Noorderlicht Fietsverhuur In het hoogseizoen heeft Noorderlicht Fietsverhuur een vaste standplaats op het havenplein van West-Terschelling, daarnaast hebben zij een vestiging in Formerum waar je terechtkunt voor de huur van allerlei fietsen. Net als andere verhuurders biedt ook Noorderlicht een gratis pechservice, in veel gevallen komen ze de fiets even omruilen en ben je binnen een half uur weer en route. Adres: Molkenbosweg 1a Telefoonnummer: +31 (0)56 244 9897 Fietsen die je hier kunt huren: volwassen fietsen, elekrische fietsen, kinderfietsen, (elektrische) bakfietsen, tandems. Tom Terpstra Rijwielverhuur Hoorn Schuin tegenover de kerk in Hoorn vind je Tom Terpstra Rijwielverhuur. Verblijf je in Lies, Hoorn, Oosterend of omgeving? Geen zin om vanaf de boot meteen 10 kilometer te fietsen?

e bike huren op terschelling te
cosi-fires-cosiloft-100-vuurtafel