Van Der Does De Willeboissingel

  1. Huurwoningen van der Does de Willeboissingel Den Bosch
  2. Je bent bijna op de pagina die je zoekt [funda]
  3. Van der Does de Willeboissingel 54, 's-Hertogenbosch (5211 CE) - Huispedia.nl

Appartement niet beschikbaar 315 m2 wonen Geschatte woningwaarde Gelegen in 's-Hertogenbosch ligt dit bijzondere en ruime appartement aan de van der Does de Willeboissingel. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 315 m 2 en is gebouwd in 1912. Hip wonen in 's-Hertogenbosch. Dat kan goed in deze buurt. van der Does de Willeboissingel 54 is gelegen in de buurt Het Zand. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van 's-Hertogenbosch, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Deze tekst is gemaakt op basis van openbare kenmerken van van der Does de Willeboissingel 54 in 's-Hertogenbosch. Kenmerken. Overdracht Status Niet beschikbaar Bouw Soort woning Appartement Bouwjaar 1912 Energie Energielabel?

Huurwoningen van der Does de Willeboissingel Den Bosch

Door simpelweg op een dak te klikken komt alle benodigde informatie beschikbaar. Zonnepanelen Groen dak Waterdak Groen/zonnepanelen dak Ongeschikt dak Op grote schaal verduurzamen? Met de Duurzame Daken Kansenkaart ziet u op gebieds- of wijkniveau welke duurzame invulling optimaal is. WOZ-waarde van der Does de Willeboissingel 1, Den Bosch: Peildatum 2020: € 524. 000 De gemiddelde WOZ-waarde in de postcode 5211 CA is € 492.

het verwijderen van asbest Betreft: Overig (gmb-2021-48982)

Je bent bijna op de pagina die je zoekt [funda]

Souterrain: Een ruime trappartij leidt naar het verrassende souterrain-gedeelte met allereerst een 2e living/study-ruimte. Aansluitend bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de rustige achterzijde, waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een grote inloopkast en een eigen badkamer en-suite. De overige 2 (gasten)slaapkamers aan de voorzijde beschikken gezamenlijk ook over een extra badkamer. Tenslotte is er op deze verdieping nog een ruime berging met de aansluitingen voor wasapparatuur en techniek. Een appartement van deze kwaliteit kom je zelden tegen. En al helemaal niet in de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Verzeker u derhalve van een prachtige toekomst in uw eigen droomappartement, voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen, midden in de gezellige bourgondische binnenstad!

het appartement is gelegen op de... 18 dagen geleden €1. 195 Heerendonklaan Deuteren Op korte afstand van het centrum in modern en kleinschalig appartementencomplex gelegen, heerlijk licht 3-kamer hoekappartement me... 10 dagen geleden €1. 200 Kamer Assenstraat De Kruiskamp Beste kamerzoekenden, hierbij biedt ik een kamer te huur aan. Het grote voordeel is dat deze kamer geen onderdeel is van een st... 7 dagen geleden €550 Molenstraat Nieuw Gelegen in het centrum van Den Bosch, gevestigd in een rustige straat in een gerenoveerd pand wat de afgelopen jaren is omgetoverd... €1. 690 Burgemeester Loeffplein In het hart van de Bossche binnenstad gelegen 2-kamerappartement met eigen berging op de begane grond en nieuwe keuken. Het appar... 21 dagen geleden €945 Lombardje Zeer riant twee-kamerappartement, midden in het hart van 's-Hertogenbosch maar toch rustig gelegen aan een pittoresk pleintje, met... Zeer ruim 3-kamerappartement op centrale locatie net buiten het stadscentrum!! Indeling: Begane grond: via de entree bereikt u... 4 dagen geleden €1.

Op een schitterende plek in de Bossche binnenstad, gelegen aan de statige Van der Does de Willeboissingel, is een prachtig appartementengebouw gerealiseerd, ontworpen door Architectenbureau & Prast & Hooft uit Amsterdam. Het unieke, drielaagse pand voegt zich qua maatvoering en ritmiek bescheiden in de historische gevelrij, maar is dankzij haar vormgeving en detaillering onmiskenbaar eigentijds. Een lust voor het oog! In dit kleinschalige appartementencomplex is slechts één appartement te koop; een buitenkans voor de liefhebber van het bourgondische stadse leven op een rustige locatie in het levendige centrum van 's-Hertogenbosch. Dit magnifieke appartement van liefst 254 vierkante meter heeft 2 royale woonlagen met op de begane grond onder andere een grote leefkeuken, ruim bemeten living en een groot, zonnig terras. In het souterrain bevinden zich o. a. een 2e living/study en 4 slaapvertrekken, waaronder de aan de rustige achterzijde gesitueerde master-bedroom met eigen badkamer en-suite.

Van der Does de Willeboissingel 54, 's-Hertogenbosch (5211 CE) - Huispedia.nl

het huis anubis en de terugkeer van sibuna online kijken
  • Van der Does de Willeboissingel 54, 's-Hertogenbosch (5211 CE) - Huispedia.nl
  • Movies & Series XL: het meest complete tv-pakket | Ziggo
  • Verschil tussen gestoffeerd en gemeubileerd
  • Van der Does de Willeboissingel 1 5211 CA 'S-HERTOGENBOSCH | Boumij
  • Fiscaal voordeel hypothecaire lening 2020
van-haarlem-naar-bloemendaal-aan-zee