Kinderen Voorin In Auto Wetgeving, Kinderen Voor In In Auto Wetgeving 4

  1. Kinderen voor in in auto wetgeving 7
  2. Kinderen voor in in auto wetgeving hotel

Overigens is het enige 'letsel' wat ik ooit door de airbag heb gezien, wat brandwondjes in het gelaat... En het gas stinkt verschrikkelijk... Maar altijd nog beter dan het alternatief... geen airbag. rijschoollucassen Berichten: 1389 Lid sinds: 08-01-2006 Roepnaam: Jaap Locatie: Ruinerwold door rijschoollucassen » 18 feb 2009, 07:03 Dusty schreef: rijschoollucassen schreef: Een airbag krijg je niet in je gezicht. Als je gewoon rechtop in je stoel gaat zitten en dan de airbag zou kunnen laten ploffen, kan deze je gezicht niet eens raken. Een airbag blaast op in 0, 03 seconde, is weer leeg in 0, 2 seconde. Een kind kan vanuit het zitje niet eens bij de airbag komen, laat staan er in stikken. Het meest voorkomende letsel door airbags is gehoorschade. De klap is ongeveen 150 dB, en dat in een kleine afgesloten ruimte. Mensen schrikken zich al dood als ik zo'n ding in de openlucht laat klappen. Botje OnTroerend goed Berichten: 4416 Lid sinds: 08-04-2005 door Botje » 18 feb 2009, 23:12 Ik denk dat het in de praktijk met het geluid van een klappende airbag wel meevalt.

Kinderen voor in in auto wetgeving 7

Wetgeving m. b. t. op kinderen voorin de auto vervoeren Moderator: Moderatorteam Manon Infopolitie Gast Hallo, ik heb net de regelgeving m. het dragen van gordels en het vervoeren van kinderen doorgelezen. 'k heb toch nog een vraag. Mogen kinderen van bv. 3 jaar in een goedgekeurd (naar voren gericht) kinderzitje voorin de auto worden vervoerd? Ik stel deze vraag, omdat ik overweeg een Toyota IQ te kopen, deze heeft wel achterzitjes, maar met dusdanig kleine beenruimte dat ik dat sneu vind voor mijn kleine vent. Als het nl. wettelijk niet is toegestaan dan valt deze auto voor mij af. De airbag van de bijrijderskant is manueel (de-)activeren. Alvast bedankt, vriendelijke groet zijlvaart67 Moderator Berichten: 13688 Lid sinds: 31-07-2003 Geslacht: Leeftijd: 54 Contact: Re: Wetgeving m. op kinderen voorin de auto vervoeren Ongelezen bericht door zijlvaart67 » 17 feb 2009, 09:50 Een kind van 3 jaar (trouwens, kinderen uberhaupt in het algemeen) mogen voorin vervoerd worden, mits ze in een passend 'kinderzitje' plaatsnemen.

Zolang een kind niet achterstevoren wordt vervoerd, hoeft de airbag ook niet uitgeschakeld te worden. Beter van niet zelfs... 'Ik heb niet een tekort aan talent, ik zwem in een te kleine vijver.. ' 2t715h7 door 2t715h7 » 17 feb 2009, 10:00 Bedankt voor de snelle reactie, 'k wist dat niet van de airbag, ik dacht bij alle kleine kinderen uitschakelen, maar alleen dus bij naar achteren gerichte stoeltjes. Krijgt mijn zoontje dan niet juist de airbag in zijn gezicht, omdat hij iets kleiner is? hmm... 'k zit even hardop te denken... 'k denk het eigenlijk van niet, want dat autostoeltje zorgt ervoor dat hij al een heel stuk hoger zit. Nog een klein voor de zekerheid vraagje... Als er dus wel achterin stoelen zitten, hoef ik die niet perse te gebruiken voor mijn zoontje, ik kan dus die onbemand laten en hem voorin in zijn kinderstoel plaatsen? ('k ga snel een proefrit aanvragen! hihhi 'k heb de nieuwe autokriebel te pakken) groetjes KaPiche Stamgast Berichten: 1049 Lid sinds: 10-01-2004 Roepnaam: Papa Locatie: Omgeving Nederland Leeftijd: 40 door KaPiche » 17 feb 2009, 10:28 Dt klopt helemaal.

  • Er gaat nooit een dag voorbij
  • Mijn leuk wereldje richard scary town
  • Pijn aan heup bij hardlopen
  • Kinderen voor in in auto wetgeving 6
  • Weersvoorspelling per uur Bergen op Zoom - Weersvoorspelling.nl
  • Kinderen voor in in auto wetgeving en
  • Tv in 3 termijnen betalen 6
  • Empirist uit de achttiende eeuw 10
  • Kinderen voor in in auto wetgeving video
  • Kinderen voor in in auto wetgeving -
  • Kinderen voor in in auto wetgeving de

Ik heb een dikke twee jaar terug met ongeveer 80 km/u een flinke klapper gehad met een auto die plots voor mij linksaf sloeg op een provinciale weg. Ik heb de klapper heel bewust beleefd maar van de airbags weet ik helemaal niks. Het ene moment was het stuur heel en het volgende moment hing er een lege witte zak uit en dwarrelde er een hoop wit stof in de auto. Het geluid van de klappende airbag was volledig weggevallen tegen het geluid van de aanrijding zelf. Voorts ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de figuur Zwarte Piet. door rijschoollucassen » 19 feb 2009, 06:57 Ik ken de klap alleen van de demonstraties die ik geef. Ik heb er weinig trek in om dit in een afgesloten auto te gaan proberen. Eén van de boodschappen die ik cursisten mee geef, is dat de EHBO-er er op bedacht dient te zijn dat het slachtoffer hem mogelijk niet goed verstaat door een (hopelijk tijdelijke) gehoorbeschadiging. swinny Lid Berichten: 30 Lid sinds: 28-11-2006 Roepnaam: Hans Locatie: Woerden Leeftijd: 58 door swinny » 19 feb 2009, 07:51 Manon schreef: Hallo, beenruimte dat ik dat sneu vind voor mijn kleine vent.

Kinderen voor in in auto wetgeving hotel

Hij mag voorin mits er maar een gordel zit en hij beschikt kinderstoeltje/ kinder beveiligingssysteem. Want zonder die gordel heeft dat kinderstoeltje/beveiligingssysteem geen zin. Succes met de proefrit. ~Wegens gebrek aan personeel werken er bij de politie mensen, ze zijn zeldzaam dus behandel ze met respect~ Skipperje Berichten: 8070 Lid sinds: 20-05-2004 Roepnaam: Piet Locatie: Fryslân Leeftijd: 62 door Skipperje » 17 feb 2009, 19:15 KaPiche schreef: Hij mag voorin mits er maar een gordel zit en hij beschikt kinderstoeltje/ kinder beveiligingssysteem. Het is off topic, maar volgens mij is de gordel niet verplicht. Stel dat ik een oldtimer heb zonder gordels. Ik zou dan op grond van 59, lid 2 geen kind jonger dan 3 jaar mee mogen nemen. Als ik in die oldtimer dan een kinderbeveiligingsmiddel op de voorstoel monteer met (bijvoorbeeld) spanbanden, dan zou ik gewoon met zo'n jong kind mogen rijden. Natuurlijk moeten deze spanbanden goed gemonteerd zitten etc, maar je bent volgens mij niet verplicht om bij de montage van een kinderbeveiligingsmiddel de autogordel te gebruiken.

Dit is overigens onzin, wij hebben een IQ en het interieur is zo ontworpen dat de passagiersstoel in de stand met normale beenruimte voor een volwassene er óók voldoende beenruimte voor de achterzitplaats is om daar een volwassene te parkeren. Zelfs achter de bestuurder is voldoende ruimte voor iemand in een kinderzitje.

Piet Men moat net alles sizze wat men wit, mar wol alles witte wat men seit Dusty Deskundige Berichten: 1894 Lid sinds: 01-07-2003 Locatie: Achterhoek door Dusty » 17 feb 2009, 20:20 rijschoollucassen schreef: Een airbag krijg je niet in je gezicht. Dat is een misverstand. Je gezicht raakt de airbag pas na dat deze volledig ontplooid is. Als je gewoon rechtop in je stoel gaat zitten en dan de airbag zou kunnen laten ploffen, kan deze je gezicht niet eens raken. ik geef er zelf lezingen over. j. l. Enne, wat is er dan waar van het 'verhaal' dat na het leeggelopen van de airbag, het kind zou kunnen stikken? door zijlvaart67 » 18 feb 2009, 00:43 Ik ben het wel met Piet eens al ben ik een dergelijke 'oplossing' nog nooit tegengekomen. Wetstekst 2. Met de in het eerste lid genoemde voertuigen die niet zijn uitgerust met een autogordel of kinderbeveiligingssysteem als bedoeld in het eerste lid, worden geen passagiers vervoerd die jonger zijn dan 3 jaren en worden passagiers in de leeftijd van 3 tot 18 jaren met een lengte van minder dan 1, 35 meter op een andere zitplaats dan een van de voorste zitplaatsen vervoerd.

kinderen voor in in auto wetgeving - kinderen voor in in auto wetgeving da kinderen voor in in auto wetgeving 7
trots-op-mijn-zoon-quotes