Courgetti Met Zalm En Pesto | Courgette Pasta Pesto Met Zalm | Eef Kookt Zo

In de webshop van Kookexpert kun je 2 verschillende formaten vinden van deze grillplaat, een vierkant en een rechthoekige. Zelf heb ik de vierkante gekozen (de rechthoekige was net iets te lang voor mijn fornuis). Wat ik er ook handig aan vind is dat je 2 kanten hebt, een vlakke zijde en eentje met de bekende grillstrepen. De platte kant is weer ideaal voor pancakes, gebakken eitjes of om kleine stukjes vlees op te grillen. Ik vind het oprecht een aanrader! Courgette spaghetti met pesto en zalm van de grill. Voorbereiding: 10 minuten Bereidingstijd: 10 minuten Totale tijd: 20 minuten Hoeveelheid: 2 personen Wat heb je nodig (ingrediënten): 2 zalmfilets 400 gram courgette pasta ((courgetti)) 200 gram cherrytomaten 1 citroen ((geraspt & uitgeperst)) 1 eetlepel verse peterselie ((fijngesneden)) 1 eetlepel créme fraîche 1 eetlepel groene pesto 1 eetlepel honing 1 teentje knoflook ((fijngesneden)) olijfolie, peper en zout ZO MAAK JE HET (bereidingswijze): Begin met het maken voor de marinade voor de zalm.

Courgette met zalm en pesto pdf

Zoek je een visgerecht dat je niet alleen makkelijk kunt maken, maar waar je smaakpapillen ook van gaan juichen? Zoek dan niet verder. Deze courgetti met pesto en zalm is namelijk superlekker! Door de courgetti krijg je daarnaast ook meteen een lekkere hoeveelheid groenten binnen. En misschien wel het mooiste: even wat snijden, een beetje bakken en klaar ben je. Tijd om te smullen! Ingrediënten voor 1 maaltijd 150 gram zalmfilet 400 gram courgette 15 gram verse pesto 20 gram rucola 1 el citroensap 1 el olie 1 teentje verse knoflook verse basilicum peper zout Bereiding Snijd de courgettes met behulp van een spirelli tot courgetti Verzamel de courgetti in een vergiet en strooi er een flinke snuf zout over. Zet het vergiet aan de kant en laat het zout vocht van de courgetti onttrekken. Dit zorgt ervoor dat je geen waterige courgetti krijgt. Bestrooi de zalm met zout en peper Verhit de helft van de olie in een pan en bak hier de zalm in. Begin met de ene kant ongeveer 3 minuten te bakken, draai dan om en bak de andere kant ook 3 minuten.

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1 Bereidingswijze Vul de waterkoker zo vol mogelijk en zet deze aan. Verhit de kokosolie in een grote pan en bak de zalmfilet circa 5-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Doe de avocado, knoflook, olijfolie, basilicum, citroensap en peper en zout in de keukenmachine. Laat draaien tot er een smeuïge pasta ontstaat. Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Doe de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verdeel de courgetti en de zalm over een bord en serveer met de avocadopesto. Tip: Vanaf fase 2B ook lekker met (geroosterde) tomaatjes en pijnboompitten. Ingrediënten: 150-200 g zalmfilet 100 g courgette ½ avocado ½ teentje knoflook, geperst 1 el vers citroensap 5 basilicumblaadjes ½ el olijfolie ½ el kokosolie Peper Zout Extra: spiraalsnijder + keukenmachine Voedingswaarde Energie Kcal 575 Kcal Vet 44, 0 g Koolhydraten 8, 3 g Eiwitten 34, 0 g

  1. Courgette met zalm en pesto recipe
  2. Hordeur zelf op maat maken
  3. Courgette met zalm en pesto recipes

Stap 4 Voeg de pesto door de courgetteslierten. En rooster nog wat pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Stap 5 Haal de tomaatjes uit de oven en serveer deze samen met de zalm op de courgettepasta. Strooi de pijnboompitjes erover en besprenkel eventueel alles nog met wat olijfolie.

Courgetti met zalm en avocadopesto | Koolhydraatarme recepten | PowerSlim

Ze smaken prima en zorgen er tegelijk voor dat dit recept past binnen een koolhydraatarm eetpatroon. Bereiding van de pasta met zalm en courgette Groente snijden (courgette in partjes of stukjes en de prei in ringetjes) en in de hapjespan doen. Na circa 5 minuten bakken voeg je de pesto en de creme fraiche toe en daarna als laatste de zalm in reepjes of snippers. Voeg peper en zout naar smaak toe. Even lekker doorbakken en ondertussen de pasta koken. Als de pasta gaar is dan roer je de saus met zalm en courgette erdoor heen en je eten is klaar om op te dienen. Pasta met spinazie en spekjes is ook heel lekker!

courgetti met zalm en pesto courgette met zalm en pesto cheese

Zalm had paar uur in de marinade gestaan en was overheerlijk. Vind ook dat er veel ruimte en blabla tussen het recept staat. Hi Emma, blij te lezen dat het recept in de smaak valt. Hier deel ik al mijn keukengeheimen met je. Lekkere, écht makkelijke gerechten die elke thuiskok kan maken. Wekelijks komen er nieuwe recepten online. Elke vrijdag een lekker & écht makkelijk weekmenu. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Kook ze! Liefs, Eef Je kunt volgen via Facebook, Instagram, Bloglovin ', Pinterest en Twitter. Heb je vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat natuurlijk graag!

cosi-fires-cosiloft-100-vuurtafel