Staatsloterij Oudejaarstrekking 2019 Mini Cooper

Naast de Bredanaar wonnen er ook nog drie andere 'halve loten' (verkocht in Veldhoven, Hellevoetsluis en Amsterdam). Snel zijn De winnaars zullen wel snel moeten zijn met het ophalen van hun prijs. De loten moeten namelijk voor het einde van het jaar verzilverd worden. Doen ze dat niet dan hebben ze pech gehad en krijgen ze niets uitgekeerd. Het bedrag zal dan over worden gemaakt naar een goed doel. Het is niet de eerste keer dat er in Breda iemand zit te slapen. Vorig jaar was er eenzelfde soort situatie waarbij iemand uit de Hoge Vucht zijn gewonnen auto nog niet had geclaimd. Toen meldde de winnaar van een Mini zich nog net op tijd.

Aanvullende voorwaarden bij de naturaprijs: 'Maak kans op 1 van de 250 MINI's' bij de Staatsloterij Oudejaarstrekking op 31 december 2019. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de naturaprijs "Maak kans op 1 van de 250 MINI's" als onderdeel van het prijzenpakket van de Staatsloterij Oudejaarstrekking op 31 december 2019. Naast deze voorwaarden is het Deelnemersreglement van Staatsloterij B. V. van toepassing. De naturaprijs bestaat uit een MINI. De bruto consumentenadviesprijs van deze naturaprijs is €27. 896, - (prijspeil datum 01-11-2019). In totaal worden er 250 naturaprijzen verloot. Er zijn geen bijkomende kosten bij de levering van de auto. De te winnen MINI kan afwijken van de foto's en MINI's die ter promotie worden gebruikt. Bij de Staatsloterij Oudejaarstrekking op 31 december 2019 worden de winnende lotnummers van de MINI bekendgemaakt via de trekkingsuitslag op en NOS Teletekst pagina 550. Winnaars van de naturaprijs ontvangen informatie over hun prijs op de volgende manieren: a. Indien het Oudejaarslot is aangeschaft in de winkel kan de winnaar via de klantenservice van de Nederlandse Loterij informatie inwinnen over het claimen van de prijs, bijvoorbeeld door het maken van een afspraak.

50. 000 euro 31 december 2019 12:07 Aangepast: 31 december 2019 12:14 Archieffoto Beeld © ANP Op het nippertje hebben zich nog twee winnaars van de oudejaarstrekking van vorig jaar gemeld. Een man uit Vlissingen heeft daardoor alsnog 50. 000 euro gewonnen met zijn lot. "Hij was het vergeten en zag toen dat hij met zijn lot gewonnen had. De man zat vol ongeloof. " Vorige maand deed de Staatsloterij een dringende oproep aan zes winnaars die hun winnende lot van de afgelopen oudejaarstrekking nog niet hadden ingeleverd. Succesvolle oproep Het ging om drie winnaars van een Mini, twee winnaars van een 'halve' Mini (mensen met een half lot) én een winnaar van een lot waarop 50. 000 euro was gevallen. De winnaars hebben tot vanavond 00. 00 uur de kans om zich te melden. De oproep van de Staatsloterij heeft succes gehad, laat een woordvoerder weten. Twee winnaars hebben zich alsnog gemeld. Man uit Vlissingen Zo is het prijzengeld van 50. 000 euro op het nippertje alsnog bij de winnaar terechtgekomen.

Staatsloterij oudejaarstrekking 2019 mini cooper convertible

  1. Staatsloterij oudejaarstrekking 2019 mini cooper s review
  2. Rond de paus is het radioactief van
  3. Staatsloterij oudejaarstrekking 2019 mini cooper specifications
  4. Accu samsung telefoon snel leeg pro
  5. Kunst in de openbare ruimte
  1. Hoe oud wordt een zwaan nederlands
  2. Campings in zwitserland berner oberland
  3. Houten schuur isoleren tegen vocht
cosi-fires-cosiloft-100-vuurtafel