Tanden Bleken Voor En Na — Tanden Bleken Voor En La Página

  1. Ook benieuwd hoe lang uw tanden wit blijven na het bleken?

Waardoor worden je tanden geler na het bleken? Door koffie, wijn en thee te drinken en producten te nuttigen met veel kleurstoffen heb je sneller kleurverloop. Daarnaast krijg je van roken ook gelere tanden. Waardoor blijven je tanden zo lang mogelijk wit na bleken? Door je tanden goed te poetsen en je mond te reinigen krijg je minder snel te maken met kleurverloop. Daarnaast kun je het beste je tanden bleken na het tanden poetsen, voor het slapen gaan. Zo komen je tanden niet in aanraking met kleurstoffen. Probeer 24 uur na een bleeksessie zo min mogelijk koffie, thee of wijn te drinken of te roken. Hoe lang mag ik niet roken na tanden bleken? Het wordt aangeraden door experts om in ieder geval 4 uur lang niet te roken na het tanden bleken. Het is het beste volgens experts om 24 uur lang na een bleeksessie niet te roken.

Ook benieuwd hoe lang uw tanden wit blijven na het bleken?

Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling? Hoe wit kan je jouw tanden verwachten? Realistisch is een gemiddelde verbetering van 5 tot maximaal 12 tinten lichter in het gunstigste geval haalbaar. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander. Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben iets minder resultaat behaald dan anderen wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid maar over het algemeen kan iedereen tevreden zijn over de behandeling, het resultaat, de prijs en de service. Dat je er voor een aantal uur gevoelige tanden aan over houdt, zeker niet iedereen heeft daar overigens last van, is het enige nadeel maar dat is te wijten aan het hogere percentage bleekgel wat White Shine gebruikt waardoor de resultaten ook aanzienlijk beter zijn dan alle concurrenten.

Eenmaal gebleekte tanden, altijd gebleekte tanden? Zoals alles, moeten ook je mooi gebleekte tanden onderhouden worden. Je wilt er tenslotte nog heel lang van genieten. Er zijn een aantal maatregelen die je kan nemen die ertoe bijdragen dat je heel lang plezier zal hebben van je stralend-witte gebit. Fluoride na het tanden bleken Na het bleken is je glazuur wat zacht en poreus geworden. Ook is het een beetje uitgedroogd. Dit is niet ernstig, mits je er rekening mee houdt. Het is heel verstandig om direct na het bleken je tanden te spoelen met een fluoride mondspoeling (aff. ). Soms is dit niet nodig omdat de bleekgel al fluoride bevat. Even geen koffie en sigaretten Hou er rekening mee dat je een aantal dagen na het bleken beter niet kan roken. Ook thee, koffie, rode wijn, vruchtensappen of koolzuurhoudende dranken moet je even laten staan en sterk kleurende voeding zoals vruchtenjam en rode bietjes kan je ook beter even niet eten. Omdat het glazuur nu nog wat poreuzer is, kunnen kleurstoffen makkelijker in het glazuur dringen en dat zal het resultaat negatief beïnvloeden.

Ja, kiezen blijven normaal gesproken net zo lang wit als de tanden. Met tanden bleken bedoelen we dan ook het hele gebit. Toch kunnen kiezen wat eerder verkleuren, vooral wanneer je veel producten met kleurstoffen eet. Denk maar eens aan ketjap, ketchup of een kerrie rijstschotel. Deze kauw je voornamelijk met je kiezen. Het is dan ook helemaal niet gek dat de kiezen iets minder lang wit blijven. Maar goed, daar zie je toch niet veel van. Wist je trouwens dat vullingen, kronen en bruggen tijdens een bleekbehandeling niet kleuren? Je vullingen of kronen kunnen na de behandeling zelfs meer opvallen. Overleg daarom van tevoren of het zin heeft om deze tanden of kiezen mee te bleken.

Dus ga er maar van uit dat jouw tanden niet witter kunnen worden als dat ze bij ons zijn geworden na de behandeling. Oftewel gegarandeerd de hoogste resultaten van Nederland maar zelfs daarmee kunnen we simpelweg niet iedereen tevreden stellen mits je je verwachtingen ook reëel houdt. Papierwitte tanden bestaan niet, dan moet je facings nemen dus alles wat je ziet op tv en op instagram is veelal gephotoshopt! Sommige mensen die hun tanden recentelijk hebben laten bleken raken al heel gauw gewend aan de nieuwe kleur waardoor ze het idee hebben dat de tanden niet meer zo wit zijn na een aantal maanden, doorgaans zal de kleur na een aantal maanden hooguit twee tot drie tinten teruglopen, echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt. White Shine geeft als enige een resultaatgarantie dat jouw tanden minstens 4 tinten witter worden na één enkele behandeling! En dat zal al een hele verbetering zijn!

Dat je tanden onderhoud vergen en niet voor eeuwig wit blijven, is duidelijk. Maar hoe snel het verkleuren gaat is voor iedereen verschillend. Zo is er onlangs bekend geworden uit recent onderzoek dat rode wijn je tanden het meest doet verkleuren. Het heeft niet alleen te maken met wat je eet, maar bijvoorbeeld ook met de oorspronkelijke kleur van je tanden. Daarnaast is het ook goed om goed je tanden te poetsen. Tandplak kan namelijk zorgen dat de kleur terugloopt. Zorg er dus goed voor dat je tandplak verwijdert met een goede elektrische tandenborstel én dat je goed poetst. In een ander artikel alles over hoe je goed je tanden poetst. Als de kleur weer terugloopt na verloop van tijd kun je weer starten met het bleken van je tanden. Je kunt de kleur van je tanden goed bijhouden met een handige meegeleverde shadeguide. Veelgestelde vragen Hoe lang blijven je tanden wit na bleken? Dat verschilt per individu en is afhankelijk van je levensstijl. Als je zelf je tanden bleekt met een veilige bleekset en je bereikt de gewenste kleur van je tanden, blijven je tanden zo'n 2-3 maanden zeker wit.

om het resultaat te behouden. Tandpasta's (aff. ), spoelmiddelen (aff. ) en aanstip-pennen om dagelijks tot een aantal keren per week te gebruiken. Deze bevatten zeer lage doseringen peroxide, zuiveringszout, kalk of andere slijpende ingrediënten om de tanden mooi wit te houden. In de loop van de tijd kan het zijn dat de kleur toch weer enigszins donkerder wordt. Bij het bleken bij de tandarts, waarbij je in één of een aantal sessies prachtig gebleekte tanden hebt, zal je ongeveer elk jaar een kleine onderhoudsbeurt nodig hebben om je mooi gebleekte tanden zo mooi wit te houden. Het resultaat van bleken met een op maat gemaakt bitje gedurende een aantal weken, is over het algemeen iets blijvender maar ook bij deze methode zal het na twee tot vier jaar nodig zijn om weer even te bleken als je een blijvend resultaat wilt hebben. Gooi daarom je bitje niet weg maar bewaar het goed schoongemaakt in een bakje.

Zo krijg je het definitieve resultaat en precies de kleur die jij wilt. Tot slot hoef je je op deze manier niet meer af te vragen hoe lang je tanden wit blijven na bleken. Benieuwd naar ervaringen omtrent tanden bleken? Lees onze blog over tanden bleken ervaringen van onze klanten. Roken na tanden bleken Veel mensen weten dat roken slecht voor je is. Maar wat is het effect van roken op de kleur van je tanden? Teer en nicotine hechten zich aan je tandglazuur en verkleuren je tanden. Deze hardnekkige verkleuringen zijn lastig te verwijderen. Daarnaast zorgen de stoffen in een sigaret ervoor dat de doorbloeding naar je tandvlees verslechterd. Hierdoor word de gezondheid van je gebit minder. Je kunt het beste 4 uur lang na je tanden bleken niet roken. Hoe lang je tanden wit blijven Hoe lang je tanden wit blijven na een bleekbehandeling is lastig te voorspellen. Vaak is er wel sprake van lichte verkleuring na het bleken. Koffie, thee, wijn en eten met veel kleurstoffen zorgen na verloop van tijd altijd voor een lichte terugloop.

  1. 2 dagen parijs met de trein
  2. Tanden bleken na lip fillers
  3. Werken bij de eu salaris e
  4. Muis vangen in huis zonder val der
  5. Tanden bleken voor en na bb glow
  6. Tanden bleken voor en naturopathie
  7. Hoe lang blijven je tanden wit na bleken? | TandenBleken-Thuis.nl
  8. Tanden bleken voor en va et ça
  9. Gijs scholten van aschat contact
tanden bleken voor en na 6 graad r
  1. Philips shb3075 draadloze on ear koptelefoon wit bluetooth
  2. Tips tegen hondenharen in huis ny
  3. Wat is een golf handicap.com
  4. Hoeveel mag een kind afvallen
van-haarlem-naar-bloemendaal-aan-zee